Kinderkamer laten schilderen of verven door een ervaren schilder

De kans dat uw kind de muren heeft bedekt met posters van vloer tot plafond verandert niets aan het feit dat het het beste is om te gaan met een duurzame verf als het gaat om het schilderen van kinderkamers. Laten we eerlijk zijn, de meeste oppervlakken in kinderkamers krijgen gegarandeerd een pak slaag door de jaren heen, en als ze weggaan, blijven de muren staan. Kies de juiste verf en maak uw muren klaar voor de storm!

Lees meer over kinderkamer schilderen in Brussel op www.schilderwerkensnel.be

Satijn en Semi Gloss:

kinderkamer laten schilderen
Conventionele wijsheid zou stellen dat satijn op de muren, en semi-glans op de bekleding, deuren en vensterbanken de beste opties zijn voor een kinderkamer. Satijnverf heeft veel grote voordelen: De textuur zorgt voor net genoeg gladheid om snel vingerafdrukken en ander vuil weg te vegen. Het is ook gemakkelijk te wassen. Als verf op waterbasis kan hij gemakkelijk worden gereinigd met water en zeep. Het droogt snel en het is gemakkelijk om mee te werken. En in tegenstelling tot glans en andere afwerkingen, verbergt Satin heel goed onvolkomenheden. Halfglanzende verven op oliebasis zijn zeer taai, en ze zijn zeer geschikt voor sierlijsten en deuren vanwege hun hoge glanswaarde en het vermogen om goed te houden onder constante reiniging.

Niet-giftige verf:

Eco-vriendelijke verf kan ook een goede optie zijn voor kinderkamers. Ze zijn vrijwel reukloos, en ze bevatten ook geen van de vluchtige organische stoffen (VOCS) die standaard verven hebben. Omdat ze zijn gemaakt van alle natuurlijke materialen zoals klei, kalk en melk, zijn ze ideaal voor iedereen die gevoelig is voor het krijgen van hoofdpijn of het hebben van allergische reacties van meer gangbare standaard afwerkingen.

Krijtbord en magneetverf:

Ten slotte zijn krijtbord en magneetverf een ongelooflijk slimme keuze voor kinderkamers. Om te beginnen zorgt magneetverf voor de schade aan de nagels en klemmen die zo vaak de muren in kinderkamers verpesten. Wie een kind heeft, weet dat zijn smaak en interesses voortdurend evolueren en dat betekent dat de wanddecoraties in de kamer voortdurend veranderen en herschikt worden. Dit laat vaak veel gaten achter. Magneetverf zorgt daarvoor. Posters, kalenders, vlaggen en allerlei dingen kunnen eenvoudigweg gemagnetiseerd worden op de muur, in plaats van er met spijkers doorheen te rijden.

Krijtbordverf biedt een andere oplossing voor het probleem. Kinderen kleuren en tekenen graag op muren. In plaats van ze te bevechten, laat ze dat gewoon doen! Het enige wat je nodig hebt is wat krijtbordverf en ze kunnen kleuren en tekenen zoveel als ze willen. Geef ze hun eigen persoonlijke muur om te versieren (deface), en dan te wissen. Als een ouder, krijtbord verf blijkt ook nuttig voor het tekenen van kalenders voor evenementen, lijsten van taken, en school project data. Het is een overwinning!

Neem contact op met ons als u denkt dat u hulp kunt gebruiken bij uw project! We zijn altijd beschikbaar om te helpen met schilderidee├źn en om creatieve schildertips te geven. Als een volledig uitgerust residentieel schildersbedrijf, garanderen wij dat elk werk dat wij voor u doen, voldoet aan de hoogste normen van zowel kwaliteit als veiligheid.